Avsluta prenumeration

För att avsluta, ta bort alla hemsidor och eventuella domänregistreringar på ditt konto. När ditt konto inte har några hemsidor och inga domäner registrerade genom Templ kommer du inte att debiteras igen. Inget e-postmeddelande eller formell begäran om avslut behövs.

Du kan kontrollera din prenumeration här.

Ta bort dina hemsidor

För varje hemsida på ditt konto:

  1. Öppna hemsidan i Templ-panelen.
  2. På sidan med hemsidans detaljer, klicka på knappen Delete bredvid Edit Website Details.

Ta bort domänregistreringar

Domäner som registrerats genom Templ faktureras separat från hosting, och en registrerad domän fortsätter att förnyas (och faktureras) tills du stoppar det. Du har tre sätt att stoppa den faktureringen:

Återstående Templ-kredit

Återstående kontokredit återbetalas inte när du avslutar. Detta inkluderar förbetalt saldo från årlig betalning, som lagras som Templ-kredit. Din kredit sparas på obestämd tid och löper inte ut, så den används automatiskt om du börjar hosta med Templ igen senare.

Vanliga frågor

Finns det en uppsägningstid när jag avslutar hosting?

Nej. Det finns ingen uppsägningstid, och att ta bort en hemsida avslutar dess hosting omedelbart. Den oanvända, proportionella delen av dess plan återförs till ditt konto som Templ-kredit. Du kan använda krediten för att betala för andra Templ-tjänster, men den kan inte betalas ut som kontanter.

Ta bort ditt konto helt

Om du vill ta bort ditt konto helt, vänligen kontakta vår support.